Temporada d'Abonament 2019/2020

NOTA DE PREMSA 14 JUNY 2019

 

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears presenta la temporada d’abonament 2019/2020, en el seu 30è aniversari

 

 

\ Consta de 15 concerts, més 2 de regal per als abonats: concert de celebració del 30è aniversari de la Simfònica i el concert d’Any Nou

 

 

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears ha presentat avui matí la programació de la pròxima temporada d’abonament. 

 

La temporada 2019/2020 constarà de 15 concerts, que es durà a terme entre el dia 10 d’octubre de 2019 i el 14 de maig de 2020. La Fundació ha inclòs dins de l’abonament dos concerts més de regals per als abonats per celebrar el 30è aniversari: el concert amb motiu de l’aniversari de la Simfònica i el concert d’Any Nou.

 

L’objectiu principal és consolidar l’aposta de tenir grans noms als cartells de la Simfònica i la continuïtat d’oferir concerts de la màxima varietat d’estils musicals, com ha manifestat Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports en funcions, en la presentació que ha fet conjuntament amb el gerent de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears, Pere Bonet, i el seu director titular, Pablo Mielgo.

 

En el 2018-2019 l’instrument protagonista fou el violí, en canvi, aquesta temporada ho serà el piano, amb totes les seves variants i estils, sense oblidar-se de la participació d’altres instruments com el violí, oboè, trompeta etc.

 

La programació, preparada pel director titular Pablo Mielgo, està integrada per grans obres simfòniques com: Romeu i Julietade S. Prokòfiev; la Simfonia núm. 10de D. Xostakóvitx; Simfonia núm. 7 deG. Mahler; LaSimfonia Alpinade R. Strauss; La Creacióde F.J. Haydn i El Rèquiemde Brahms.

 

El públic podrà gaudir dels violinistes Frank Peter Zimmermann, Alina Pogostkina i Arabella Steinbacher; pianistes com Gerhard Oppitz, Sunwook Kim, Nikolai Lugansky i Dmitry Masleev i del trompetista Manuel Blanco. 

 

Cal assenyalar la continuïtat de la representació i qualitat de músics de la Simfònica que interpretaran el paper de solistes de temporada com són: Emmanuel Bleuse (violoncel) i Carlos Fortea (oboè).

 

És important esmentar que amb aquesta programació es pretén homenatjar una generació d’or de direcció amb tres representants il·lustres de punts geogràfics diferents, presents a la temporada, com són: Leonard Slatkin, Vladimir  Fedoseyev i Leopold Hager

 

Els abonats a la temporada gaudiran de dos concerts extra:

 

El 30 de setembre de 2019 amb el concert “30è aniversari de l’Orquestra Simfònica Illes Balears” que comptarà amb la mezzosoprano Mª José Montiel, a l’Auditorium de Palma.

 

Concert d’Any Nou, amb la soprano Susana Cordon i la direcció de José Miguel Pérez Sierra, al Palau de Congressos de Palma.

 

A més d’aquests 17 concerts, la Fundació OSIB continuarà amb els seus concerts extraordinaris, programes escolars, familiars i programes d’inserció social amb l’objectiu de seguir complint els objectius del Pla de Cultura de les Illes Balears impulsat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports:

 

 Programacions adaptades a diferents sectors de públic.
Programes específics per als estudiants. 

Els preus dels abonaments i entrades seran els mateixos que l’any passat: 

Abonament (15 concerts + 2 bonus) 

- Platea: 320€
- Amfiteatre: 270€ 

Descomptes abonaments i entrades: 

Entrades:

- Platea: 35€
- Amfiteatre: 25€ 

Més informaciód’abonaments i venda d’entrades: 

Tél: 971287565 informacio@simfonicadebalears.com 

www.simfonicadebalears.net

- Jubilats 10%
- Estudiants en centres oficials fins a 30 anys, carnet jove i aturats 50% 

Altres descomptes i preus especials: 

- Per a grups i col·lectius de l’Auditorium
- Per a alumnes de centres oficials d’ensenyament (a través del centre qüestió): 5 € Amfiteatre